Hlavní obsah
Článek

V Česku momentálně asi nežije žádný veřejně „profláklejší“ sukničkář, než je Felix Slováček. Svou manželku Dagmar Patrasovou (67) už dlouho tahá za nos, kmitá mezi ní a milenkou Lucií Gelemovou. A ta prý zdaleka nebyla jedinou jeho múzou. Teď se objevila fotka, na níž doslova září vedle Ester Ládové. A jaký má u toho pohled!

Někteří z vás si jistě budou pamatovat, že Ester před lety zařízla soutěž Miliónový pár. Respektive Nova ji tehdy zrušila kvůli tomu, že o Ládové zjistila, že točila erotický film.

To by dneska přešly stanice bez povšimnutí, spíš by to pro soutěžící bylo velké plus, každopádně Ester se vytratila z veřejného života (jen malinko se o ní vědělo, když se pokoušela zpívat) a dlouho ji nikdo neviděl.

Stihla se vdát, rozvést i najít si nového chlapa a nyní se ukázala na narozkách jednoho baru. Ve stejném se objevil i Felix Slováček, o kterém kdesi v souvislosti s akcí psali, že se raději držel stranou dámské společnosti.

To ho ale asi neviděli ve chvíli, kdy spatřil Ester Ládovou. Předtím poněkud ztuhlý a zničený seladon se najednou rozzářil, rozkvetl jako poupátko a podle pozorovatelů mu z očí šlehaly všechny možné hříšné myšlenky.

Tak snad pro tentokrát zůstalo jen u nich. Dá se tomu skoro i  věřit, protože Ládová se dušuje, že má doma tak skvělého chlapa, že by neměla důvod mu zahýbat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám