Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Macaulay Culkin oznámil, že je ve svých pětatřiceti letech už na penzi. Doslova do důchodu odešel díky bohatství, které má z natáčení filmů Sám doma. Každý den tak tráví zevlováním a pracuje jen výjimečně. Na počátku devadesátých let byl přitom nejslavnějším dítětem planety.

„Jsem muž uprostřed třicátých let svého života a jsem téměř v důchodu. Tak nějak teď plynu tam, kam mě zanese vítr,“ pochvaloval si Macaulay.

Hollywoodský herec se věnuje malování obrazů a psaní deníků či zevlování. V New Yorku ho ale prý pořád obtěžují lidé, kteří ho stále poznávají jako malého Kevina ze Sám doma. Zato v Paříži nikdo netuší, kdo je. A tak se mu jednou stalo, že mu v kavárně nabídli kód na wifi, který zněl Macaulay Culkin.

„Číšnice mi ho dala a odešla. Jejich kód na wifi byl Macaulay Culkin. Když se vrátila, řekl jsem: ‚Líbí se mi váš wifi kód.‘ A ona odpověděla: ‚Díky.‘ Tak říkám, že to jsem já. Ona zbělela a přivedla majitele, který řekl: ‚Já tušil, že sem jednou přijdete,‘ “ dodal štíhlý blondýn v rozhovoru pro magazín New York.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám