Hlavní obsah
Článek

Ve svém věku to ještě v pohodě vydrží beze spánku. Aby stihla představení muzikálu Mefisto médiím, v němž bude hrát roli Markétky, připravila si Karolína Gudasová časový itinerář letů z Filadelfie, kam jela navštívit bratra, hokejistu Radka Gudase, který hraje v NHL, docela zodpovědně.

"Měla jsem původně přiletět už večer před tiskovkou. Ale člověk míní a letecká doprava mění. Ve Filadelfii zrušili let do Evropy, s letadlem nebylo něco v pořádku. A pak cestující rozdělovali do jiných letů. Já čekala šest hodin, než jsem se dostala do letadla do Toronta, odtamtud jsem letěla do Mnichova a až pak do Prahy. Takže jsem přijela rovnou z letiště. Naštěstí jsem v Americe hodně nakupovala, takže jsem se měla do čeho převléknout," vyprávěla Super.cz.

"V podstatě jsem pořádně nespala víc jak čtyřiadvacet hodin, navíc ten jet lag. Ještěže existuje make-up. A to ještě musím hned teď do Plzně, kde zase zkouším Bonnie a Clyde. Ale jsem mladá, tělo to ještě vydrží," smála se Karolína, která se na svoji první velkou pražskou roli Markétky v Mefistovi hodně těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám