Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a hvězda muzikálu Fantom opery Marian Vojtko (50) bude zřejmě nyní hodně oblíbený u pořadatelů matějské pouti. Tvrdí, že pušky mají schválně křivé, a dokonce se bojí chodit na atrakce, protože prý jsou nebezpečné a zrezivělé.

Marian vyrazil užít si před představením Fantoma opery v GoJa Music Hall na pražském Výstavišti dopoledne na matějské pouti. Skončil ale jen na lochnesce a na střelnici.

"Když jsem tady koukal na zrezivělé šrouby, jak to nemají dotažený, tak bych do toho nešel. Proto jezdím do Německa, tam tomu věřím víc. Tam ty děsivě vypadající atrakce dávám," řekl Super.cz Vojtko.

"Jezdívám na Oktoberfest, a když máme po celém dni dost piva v sobě, tak se odvážím i na volné pády, tady se věnuju jen střílení růží a krásným holkám," prozrazuje. A ani na střelnici nebyl spokojený. "Už jsem do toho dal 300 korun, je to asi 36 nábojů, a mám tři růže. Takže kontrola pušek by tady proběhnout taky měla," dodal Vojtko, který místo atrakcí běžel zpátky do divadla, kde ho čekal dvoják Fantoma opery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám