Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá anglická zpěvačka Lily Allen, které se stále nedaří navázat na dávnou popularitu, kdy se singly Smile, Fuck You nebo Not Fair válcovala hitparády, poslední dva roky plní stránky bulváru převážně kvůli svému zhýralému chování a rodinné krizi. Loni definitivně odešla od manžela Sama Coopera a bydlela po hotelech. Tou dobou už to přitom nějaký čas táhla s hudebníkem Danielem Lawrencem Londonem známějším pod uměleckým jménem Meridian Dan.

Dvojice se společně ukazuje jen výjimečně, Lily zřejmě nechce zadávat další příležitosti k mediálnímu zájmu o její soukromí. Po jejím loňském nevkusném řádění na koncertech a kolapsu na hudebním festivalu v Glastonbury se dala trochu dohromady a skandálům se snaží vyhnout. Však už i její rodina a přátelé se obávali, že se zpěvačka řítí do záhuby. V té době se o obě její dcery - čtyřletou Ethel Mary a tříletou Marnie Rose - staral převážně manžel. Rapper Meridian Dan ovšem jako typický náhradní tatínek zrovna nevypadá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám