Hlavní obsah
Článek

Devatenáctiletá talentovaná americká herečka, zpěvačka, modelka a tanečnice Zendaya Maree Stoermer Coleman známá spíše jen jako Zendaya byla v sobotu večer hostem akce GLAAD Media Awards v losangeleském Beverly Hilton Hotelu. V tmavomodrých šatech s flitry a zipy od Davida Koma, účesu ve stylu 20. let a sladěném obutí Manolo Blahnik sice předvedla dokonalý hvězdný look, ale zároveň ve fanoušcích vyprovokovala obavy o své zdraví.

Stylová všestranná umělkyně o sobě dala vědět už jako třináctiletá díky seriálu Na parket! z dílny Disney Channel, kde s Bellou Thorne představovaly nejlepší kamarádky CeCe a Raquel. Tahle osvědčená dvojka spolu momentálně hraje i v dalším seriálu Tajný život K.C.

Během slavnostního již 27. ročníku předávání mediálních cen GLAAD, které každoročně uděluje americké nestátní neziskové sdružení Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), si u Zendayi nešlo nevšimnout její nezdravě štíhlé postavy, především pak kostnatých ramenou a paží. Zpěvačka se tak v nejbližší době zřejmě nevyhne dotazům novinářů, zda to nepřehání s dietami. Možné problémy s příjmem potravy by ale vzor dětských diváků určitě nepřiznal.

Reklama

Další články

Načítám