Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato čtveřice holčiček sice nikdy nezažila obyčejné dětství, zato měly a stále mají vše, na co jen pomyslí. A zatímco rodičům tří nejmladších z nich to stále klape, kdysi nejslavnější dítě Hollywoodu Suri Cruise se musela vypořádat s tatínkovým odchodem. Podívejte se s námi, jak dcery slavných vyrostly a na koho z rodičů se podobají víc...

Nejmladší North West budou sice 15. června teprve tři roky, ale už je velkou ségrou. Jejím rodičům Kim Kardashian a Kanyemu Westovi se začátkem prosince narodil syn Saint. North je zřejmě nejstylovější dítě slavných, její maminka je ovšem kvůli jejímu šatníku často pod palbou kritiky. Naši byste v něm totiž spoustu kožených bund a kožichů za statisíce.

Začátkem ledna slavila čtvrté narozeniny Blue Ivy. Beyoncé a Jay-Z zatím drží jediného potomka mimo dosah paparazzi a médií, ale většina se shoduje, že malá Blue je celý tatínek.

To benjamínek rodiny Beckhamů Harper Seven bude mít 10. července už páté narozeniny. Maminka Victoria jí nechala narůst vlásky a i z naducaných tvářiček už vyrostla. I Harper jde spíš do podoby tatínka Davida.

V našem výběru nesmí chybět ani kdysi údajně nejlépe oblékané dítě Hollywoodu Suri Cruise, ze které je dnes už malá slečna, vždyť jí 18. dubna bude už deset. Zatím to vypadá, že z ní Katie Holmes bude mít baletku. Možná i ona se ovšem brzy dočká sourozence, podle některých zdrojů by totiž Katie měla čekat dítě s kolegou Jamiem Foxxem.

Reklama

Další články

Načítám