Hlavní obsah
Článek

Také jste se zamilovali do plavek, ve kterých se v sobotu předvedly krásky ze soutěže Česká Miss 2016? Nedivíme se vám. Jsou totiž opravdu neodolatelné. A poprvé v historii si můžete právě tyto plavky pořídit i vy. Všechny plavky, které krásky v soutěži oblékly, pořídíte exkluzivně na Astratex.cz!

Finálové bikiny: Zlatý hřeb večera

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit neodolatelně, sexy a sebejistě zrovna jako královna krásy? Pak jsou vám určeny finálové bikiny z italské kolekce Vacanze. Bílo zlatá kombinace dokonale podtrhne krásu opálené pokožky. Kromě originálního vzhledu vás jistě potěší i dalšími vlastnostmi. Rychleschnoucí a pevný materiál zajistí bezvadné pohodlí a double Push-Up vycpávky se postarají o opravdu plný dekolt se sexy žlábkem. Staňte se královnou pláže!

Fiji: Přeneste se do exotického ráje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už budete trávit dovolenou na Mácháči, nebo u moře, v plavkách Fiji se budete cítit jako na exotickém ostrově. Nápaditý květinový vzor ve výrazných barvách bude slušet blondýnkám i brunetkám a pohodlné zavazování na horním i spodním dílu zajistí, že se vám plavky přizpůsobí. Trojúhelníčkové košíčky jsou sice bez kostic, ale mají vyjímatelné vycpávky, takže vašim vnadám poskytnou potřebnou oporu a tvar.

Květy vedou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky s květinovým vzorem jsou letos jasným hitem. A pokud vám nevyhovují trojúhelníčkové košíčky plavek Fiji, tenhle kousek si zaručeně zamilujete. Horní díl střihu bardot je totiž vybaven Push-Up vycpávkami a kromě toho, že jej můžete nosit bez ramínek, vám vždy vytvoří nádherně tvarovaný a plný dekolt. Řasení na středu horního dílu ňadra opticky zvětší a flitrové zdobení se postará o to, že váš sexy dekolt jen tak někdo nepřehlédne.

Double Push-Up pro extra plný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po opravdu plném dekoltu? Double Push-Up vycpávky v plavkách Giulia si zamilujete, stejně jako si je zamilovaly krásky z České Miss. Díky zavazování si můžete horní díl přizpůsobit a také se můžete rozhodnout, zda budete chtít ke svému dekoltu přitahovat pozornost díky mašličce mezi ňadry. Okouzlující ornamentální vzor bude krásně kontrastovat s opálenou pokožkou – přesvědčte se!

Květiny a zvířecí vzor: Kombinace pro odvážné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojíte se vyčnívat z davu? Ráda experimentujete? Vyzkoušejte plavky Ailie. Na první pohled zaujmou odvážnou kombinací květinového a zvířecího vzoru, který je zdůrazněn našitými flitry. Zdánlivě neslučitelná kombinace, která překvapivě funguje na výbornou. Vyjímatelné vycpávky navíc vykouzlí plný svůdný dekolt, který bude skvěle ladit s těmito nečekaně originálními plavkami. Odvažte se!

Další články

Načítám