Hlavní obsah
Článek

Modelka Zuzana Stráská boduje. Po Pavlíně Němcové (52) se stala ambasadorkou soutěže Elite Model Look a teď získala kampaň, kterou v minulých letech fotily Taťána Kuchařová (36), Ester Sátorová a topmodelka Greta Slezáková.

Zuzana se stala novou tváří kolekce přední české návrhářky Ivany Mentlové. „Zuzanu znám dlouho, pracovně jsme se potkaly na několika projektech, které jsem oblékala. Svou osobností, jak se ve městě dokáže prosadit, je svá, něčím punk, věčně hledající, ale přitom ví, co chce, přesně zapadá do mé představy o moderní ženě. Je krásná, charizmatická, velká profesionálka s mnohaletými zkušenostmi ze zahraničí,“ nešetří superlativy návrhářka.

„S Ivanou jsem si spolupráci přála už dlouho a jsem ráda, že nám to vyšlo. Její tvorba je mi velmi blízká a ona sama je mi inspirací. Nejvíc mě baví nadčasovost jednotlivých kousků,“ oplácí komplimenty Stráská.

Zuzana je v Čechách stále známější, předtím o sobě dala vědět ve světě. Střídavě žila a pracovně působila v Paříži, Miláně, Londýně a New Yorku. Nafotila například kampaň pro značku Dolce & Gabbana se známým fotografem Mariem Testinem. Předváděla pro prestižní módní domy jako Chanel, Chloé, Alexander McQueen, Vivienne Westwood atd. Objevila se na titulních stranách magazínů L’Officiel, Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Velvet a dalších.

Reklama

Další články

Načítám