Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinná kapela Kelly Family patřila v devadesátých letech k mimořádně úspěšným hudebním projektům. Parta vlasatých sourozenců bořila hitparády a fanoušci šíleli na vyprodaných koncertech.

Skupina se nakonec rozpadla, ale řada jejích bývalých členů hudební scénu neopustila. Na sólové dráze působí například Jimmy, Kathy či Angelo. Jedním z nejúspěšnějších exčlenů rodinné kapely je Michael Patrick Kelly (38), kterého známe pod přezdívkou Paddy.

Tehdy dlouhovlasého mladíka byste v současnosti možná vůbec nepoznali. Paddy si ostříhal svou legendární hřívu a stal se z něj prvotřídní fešák.

Po vydání úspěšného alba Human a dvou velkých halových turné v roce 2015 Paddy letos odehraje hrstku speciálních a exkluzivních klubových vystoupení v Německu, Holandsku, Dánsku, Polsku i České republice. Fanoušci se na něj mohou těšit 10. září, kdy zahraje v pražském Paláci Akropolis.

Jeden čas přitom hrozilo, že Paddyho na koncertních pódiích už nikdy neuvidíme. Sympatický mladík vždy platil za hlavního skladatele a frontmana rodinného klanu. Ač ho fanoušci milovali, Paddy se rozhodl radikálně změnit svůj život.

Odešel do kláštera a šest let žil jako mnich. Po studiu teologie, modlení a meditování mu ještě další dva roky trvalo, než se rozhodl definitivně vrátit k hudbě, což jeho fanoušky jistě potěšilo. Od té doby opět skládá popové hity, které sklízí úspěchy v německých hitparádách a našly si své posluchače i u nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám