Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Chloe Lattanzi vám sice nejspíš nic neřekne, ale po zhlédnutí těchto fotek se to možná změní... Jediné dítě bývalého hereckého páru Olivie Newton John a Matta Lattanziho si dává hodně záležet na svém zevnějšku, a i když je škoda, že už před třicítkou dala přednost umělé kráse před tou přirozenou, její postava v bikinách za pozornost stojí.

Chloe poslala na Instagram pár snímků ze svého víkendového úniku za sluncem, které dokazují, že je na léto perfektně připravená už nyní. Žádné tukové zásoby po zimě se jí netýkají a bikiny jí padnou jako ulité.

To ovšem platilo i o jejích khaki minišatech z pátečního večera, kdy i se snoubencem Jamesem Driskillem a oběma rodiči zavítala na losangeleskou premiéru westernového hororu Dead 7, kde si sama zahrála ještě vedle Nicka Cartera z Backstreet Boys, Debry Wilson nebo Carrie Keagan.

Chloe se kromě herectví věnuje, podobně jako její matka, jež u nás proslula především díky muzikálu Pomáda, i zpěvu. Před necelými třemi lety přiznala, že se léčí ze závislosti na alkoholu a kokainu.

Reklama

Další články

Načítám