Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se 160kilová Britka rozhodla využít leteckou dopravu, musela si kvůli svým extrémním rozměrům připlatit za další sedačku. Po úspěšné dietě je ovšem k nepoznání a už nevzbuzuje dojem nadměrného zavazadla.

Žena, která se shodou okolností jmenuje stejně jako modelka Amber Rose proslulá svými kyprými tvary, se na rozdíl od své jmenovkyně v plavkách nikdy nevystavovala, protože by na své tučné tělo nejspíš ani nesehnala vyhovující velikost. Teď se ovšem může pochlubit postavou snů a své tělo ukazuje na pláži, kde dříve působila jako vyplavená velryba.

Mezníkem v životě Amber byl okamžik, kdy byla označena za těhulku, přestože místo miminka s sebou vláčela jen svou tukovou zásobu. Čtyřiadvacetiletá macanda poté začala řešit svůj jídelníček a zanevřela na fast foody. Společně s pravidelným cvičením se dostavil vytoužený výsledek. Amber je o 83 kil lehčí a konečně si může dovolit bikiny.

„Cestování pro mě dřív bylo naprosto ponižující. Styděla jsem se za své tělo a děsil mě pocit, že mě všichni sledují,“ zavzpomínala Amber na časy, kdy si kupovala dvě letenky, aby svými špeky neobtěžovala další cestující.

Po výrazném úbytku váhy ale dříve obézní Britka neměla vyhráno, protože její tělo hyzdila přebytečná kůže. Tento nedostatek však odstranila operace, za niž zaplatila v přepočtu 270 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám