Hlavní obsah
Článek

To, čeho se televizní rodinka Kardashianů obávala, se stalo skutečností. Jediný mužský zástupce slavného klanu Rob Kardashian (29) se na důkaz své nehynoucí lásky k bývalé lovkyni rapperů a tanečnici z nočních klubů Blac Chyně (28) vyslovil a navlékl jí zásnubní prsten. A její odpověď? Zněla: ‚Yes‘, s čímž se také Chyna neváhala pochlubit na sociální síti. Rob se k tomuto radikálnímu kroku odhodlal po tříměsíční známosti.

Když se Blac v pondělí večer vydala s Robem do striptýzového baru Ace of Diamonds ve West Hollywoodu, poslala na Instagram jejich společnou fotku, na které hraje prim prsten s obrovským diamantem. Aby nikdo nezůstal na pochybách, zda jde skutečně o zásnubní kousek, připsala ke snímku všeříkající ‚YES!...!...!‘ Dvojice tak šla další metu vztahu oslavit trochu netradičně pozorováním ženských vnad.

Blac Chyna, které se přezdívá také 'nejošklivější zadek Hollywoodu', kdysi bývala s Kim Kardashian kamarádka, ale u rodiny svého snoubence upadla v nemilost v době, kdy její ex, rapper Tyga, s nímž má i syna, začal randit s Kylie Jenner. Blac si tehdy nemohla pomoci a skrz sociální sítě si ji začala brát do úst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám