Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve speciálním pokračování pořadu o hubnutí extrémně obézních jedinců My 600lb Life: Where Are They Now, v němž se televize TLC zaměřuje na bývalé účinkující pořadu a jejich další pokračování v boji s váhou, vystoupila i Mellissa Morris. Ta se odhodlala k bandáži žaludku už před deseti lety. Svou původní váhu 296 kilogramů dokázala během prvního roku zredukovat o 142 kilogramů, v dalších letech v hubnutí pokračovala a dosáhla obdivuhodného výsledku. Jenže jak je na tom dnes?

Mellisa se v jednu chvíli dostala až na zcela zdravou váhu 71 kilogramů. Celkem se jí tedy podařilo hmotnost snížit o více než tři čtvrtiny. Když si ovšem konečně mohla splnit svůj sen a dopřát si děti, kila se začala opět plíživě nabalovat...

V průběhu těhotenství i po porodu však Melissa nic nevzdávala a zůstala v kontaktu s lékařem z původní řady My 600lb Life Younanem Nowzardanem. Ten jí díky vysokoproteinové dietě pomohl o něco zredukovat váhu dokonce během těhotenství a následně i po porodu. Po dvou dětech se tak Morris drží na váze 114 kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám