Hlavní obsah
Článek

O čtyřiadvacetileté Megan Smith se v zahraničních médiích hovoří jako o utajené přítelkyni Harryho Stylese (22) - frontmana nejpopulárnější chlapecké kapely posledních let One Direction, která si momentálně dává uměleckou pauzu. Láska s tak žádoucí celebritou ovšem nebyla bez mráčku, Megan se musela potýkat s Harryho pletkami s Kendall Jenner.

Dvojice se sblížila údajně loni v létě, kdy dlouhovláska z Colorada pracovala na palubě soukromého letadla skupiny, která tou dobou absolvovala turné On The Road. Megan se údajně do Harryho zamilovala hlavně poté, co jí byl oporou, když její maminka utrpěla mrtvici.

„Bojovala jsem s tím a opravdu mě musel hodně přesvědčovat o opaku. Nemyslím si, že by narazil na dívku, která by tak váhala, zda s ním chodit,“ prozradila Megan.

Podle jejích přátel odstartovala krizi v jejich vážném několikaměsíčním vztahu Harryho oslava silvestra. Megan totiž zjistila, že Harry odletěl slavit Nový rok se svou bývalou přítelkyní Kendall Jenner. Konkrétně tedy s partou přátel na jachtu do Karibiku na ostrov St. Barts, kde nechyběla ani Kendall. Styles jí prý lhal, když říkal, že jede jen s rodinou a několika přáteli.

Pohádkový happy end se ovšem nekonal, Harry dal nakonec přednost mládeneckému životu. S Megan se rozešel a údajně s ní přerušil veškeré kontakty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám