Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská finalistka České Miss Kateřina Krobová si oblékla na letošní finále šaty s výstřihem až k pupíku a okamžitě byla středem pozornosti. Jak sama říká, nikdy nic podobného na sobě neměla. "Jsem z toho trošku nesvá, je to moje premiéra bez podprsenky a s hlubokým výstřihem. Jednou to přijít muselo. Mám to sice podlepené, ale i tak si nejsem stoprocentně jistá," řekla Super.cz Kateřina, která si výstřih neustále kontrolovala.

Krobová loni krátce po finále odletěla jako modelka pracovat do zahraničí. Měla tam řadu úspěchů, brzy se chystá zase do Itálie. "Finále České Miss mě nakoplo, řekla jsem si, že zkusím vycestovat. Za chvíli už budu na modeling stará," vysvětlovala.

"Byla jsem dva měsíce v Miláně, pracovala jsem v Paříži. Miláno nebylo podle mých představ, chytla jsem špatnou agenturu, teď tam letím znovu s novou agenturou, tak se těším, že to bude lepší," řekla Krobová, která má krásnou postavu, ale sama úplně spokojená není. Mohou za to zdravotní problémy.

"Váha mi stoupá a klesá. Není to teď ideální. Snažím se na sobě pořád pracovat, striktně jíst a cvičit, ale váha není podle mých představ. Mám podezření na poruchu štítné žlázy," dodala Krobová.

Reklama

Další články

Načítám