Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) slaví deset let od svého zvolení Českou Miss. Za ty roky se vypracovala mezi naše nejúspěšnější missky. Jako jedna z mála se chytla i v zahraničí a práci má především tam.

"Chtěla jsem využít všech možností, chtěla jsem se naučit jazyk, procestovat svět. A ne jen chodit na párty a ukazovat se před médii," řekla Super.cz o svém odjezdu do zahraničí, kam odcestovala, hned jak jí to smlouva s Českou Miss umožnila.

Od dob začátků Renata také výrazně pohubla a změnila barvu vlasů. Ze zrzky krev a mlíko se stala štíhlá blondýnka. "Hodně jsem zhubla, a to mi zůstalo dodnes. Bylo to hlavně kvůli tomu, že jsem se necítila dobře ve vlastní kůži. I táta na Moravě mi řekl, že pokud chci dělat modeling, tak se sebou musím něco začít dělat. To byl poslední impuls a začala jsem na sobě makat," vysvětluje Renata, která v zahraničí pracovala pro světové módní návrháře a natočila řadu zahraničních reklam.

Na České Miss zářila v šatech od návrháře Lukáše Lindnera. A byly tak sexy, že musela mít vnady k šatům přilepené speciální páskou. "Mám pojistku, aby vše zůstalo tam, kde má," dodala Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám