Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská Česká Miss Earth Karolína Mališová vypadá lépe, než když loni v soutěži krásy uspěla. A překvapila nás, že ji na letošní finále doprovázel stejný muž jako loni. U ní missí nemoc nezafungovala.

"On je hlavně skvělý partner, studuje a je mojí oporou," chválila si ho. Její kluk se prý toho, že ho najednou úspěšná a slavná partnerka opustí, nebál. "Jsem na ni pyšný, že to dokázala. A muselo to nějak vydržet," usmíval se její partner, jehož přízvuk napovídá, že pochází ze severní Moravy. "Jsem z Krnova, což je asi hodinu od Ostravy, ale mám z Ostravy rodinu, takže jsem vlastně napůl Ostravák," vysvětlil nám Jakub Kučerák.

S Karolínou jsou pár už čtyři roky, v poslední době se jedna Miss za druhou zasnubovala, tak proč on ještě krásnou Karolínu o ruku nepožádal? "Ještě máme čas, je nám dvacet roků, tak to ještě nespěchá," vymlouval se. "Taky si myslím, že je ještě čas počkat, ale jednou se tomu bránit určitě nebudu," doplnila Karolína.

"Jsem hlavně ráda, že jsem si to mohla užít a dala jsem do toho všechno, co jsem měla. Mrzí mě, že jsem nestihla úplně všechno, tak bych chtěla dneska ještě jednou vyhrát," zhodnotila své roční panování na postu 'vicekrálovny krásy' Mališová. "Práce mám teď docela dost a doufám, že jí bude víc a víc a víc," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám