Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Martina Krause jsme se na večírku po finále České Miss nevinně zeptali, proč do společnosti někdy nevezme i svoji partnerku, která mu loni porodila dítě. Odpověď nás šokovala. "Protože partnerku nemám," přiznal herec, že je single.

Samozřejmě nás zajímalo, jak se mohlo stát, že partnerku opustil tak brzy po narození dítěte. "Je to úplně jinak, ale asi bych to tady úplně nerozváděl, je tady krásná atmosféra. Asi dělám z komára velblouda. Partnerka je doma se synem. Ale mám s sebou svoji luxusní sestřenici," řekl nám Kraus, který sestřenku na Českou Miss vodí pravidelně. "Je málo žen, které za to stojí a tohle je rodina," dodal.

Sestřenice má sice dvě děti i partnera, když to ale s Martinem rozjeli na parketu, vypadalo to dost incestně. "Vyrůstali jsme spolu. Během roku se nevídáme, oba toho máme dost, ale když je ta možnost, jdeme spolu a užíváme si to. Zvládáme i Hříšný tanec," pochlubili se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám