Hlavní obsah
Článek

Bývalá Česká Miss, která zvítězila v soutěži krásy před devíti lety, nám původně vůbec nechtěla říct, od jakého návrháře si na vyhlášení aktuální nejkrásnější Češky oblékla šaty. Jakub Poner totiž Lucii Hadašovou (37) trochu urazil. Vůbec totiž netušil, kdo že k němu do salonu přišel.

"Bylo to tak, že jsem zazvonila, vešla dovnitř a ptali se mě, na jakou příležitost vlastně jdu. A když jsem řekla, že na Českou Miss, ptali se mě pro změnu, jestli jdu soutěžit. Tak to vlastně byla spíš poklona, protože jsme tam byla i se dvěma dětmi," smála se Lucka. "A když jsem řekla, že jsem už soutěžila, ptali se, jak jsem dopadla," dodala.

Lucka by prý do soutěže klidně šla znovu. "Jen by pro mě bylo hrozně těžké prezentovat se na sociálních sítích. Mám sice Facebook i Instagram, ale skoro nic tam nedávám. Ani nevím, co bych měla. Holky tam dávat nechci, možná tam budu dávat naše ovce," šokovala nás Lucka.

"Máme jedenáct ovcí, jedno jehně jsem dokonce odchovala na láhvi doma. Byl to manželův nápad, byla jsem i u porodu. Máme je jako živé sekačky, protože kolem našeho domu je spousta prázdných parcel," prozradila, jak jí zpestřuje život manžel, hokejista Jaroslav Bednář (47).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám