Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Anetou Vignerovou (36) jsme si povídali předtím, než se spolu s dalšími známými tvářemi účastnila her, které měly upozornit na další etapu výstavby obchodního centra. Nezdála se nám na to moc vhodně oblečená, zvláště tedy obutá. V lodičkách na vysokém podpatku se mezi, byť umělými, cihlami kličkuje jen těžko.

Původně jsme si mysleli, že si Aneta oblékla sukni, až později jsme zjistili, že jde o jakousi variaci na kalhotovou sukni, která je prý letos velmi trendy. "Vybírala jsem to se svým stylistou a ze začátku jsem si myslela, že vypadám spíš jako číšnice, jak nosí takové ty dlouhé zástěry. Myslím, že zezadu to vypadá líp," smála se.

Aneta se chystá i na vyhlášení České Miss, na rozdíl od vítězek téhle soutěže jí ale jako poslední vítězce Miss ČR jako jediné zůstala korunka a nemusela ji předávat dál. "Jsem zvědavá, kdo vyhraje. Už jsem se na holky i trošku víc koukala, mám nějaké favoritky a myslím, že letos by mohla vyhrát blondýnka," svěřila svůj tip Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám