Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu z postav nováckého seriálu Na vodě ztvárňuje komik Lukáš Pavlásek (45), který, jak jsme již psali, ‚vyfasoval‘ Ivu Pazderkovou (44) jako manželku a jako tchyni pak Janu Synkovou, známou z ‚Poldy‘ (Mgr. Kudláková), ze Saturnina (teta Kateřina) nebo z Babovřesk (Horáčková). A ta v této roli nezůstává nic dlužna všemožným vtipům o tchyních...

„Tchyně v podání Jany Synkové Standu doslova terorizuje. Jen proto, aby se vyspala a nerušilo ji Standovo chrápání, zalepí mu pusu lepicí páskou a do nosu mu strčí dvě brčka. Dojde to dokonce tak daleko, že si na něj koupí elektrický paralyzér. Její mise v zátoce je ale mnohem horší. Chce dosáhnout rozvodu Laděny a Standy,“ informují z Novy o dějové lince, která Pavláska a Synkovou čeká.

Role v Na vodě se tak zařadí k dalším projektům, v nichž Synková hrála ne právě sympatickou postavu. Třeba k tetě Kateřině nebo k Horáčkové, o níž její představitelka prohlásila, že je to ‚taková ta drbna jedovatá‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám