Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletá americká herečka Kate Bosworth vždy patřila mezi vysoké a štíhlé hvězdy Hollywoodu, vždyť se jí ani v modelingu nevedlo špatně, jenže soudě podle fotografií z její poslední dovolené by jí pár kilo navrch jedině prospělo. Na kostnatém hrudníku už jí můžete i počítat žebra...

S manželem, režisérem Michaelem Polishem, si vybrali k odpočinku havajský ostrov Oahu, kde Kate před čtrnácti lety natáčela snímek Osudové léto (Blue Crush), jenž ji v devatenácti vystřelil do hvězdných výšin. Herečka si v něm zahrála postavu odvážné Anne Marie, která se stane skvělou surfařkou a hodlá se na náročné surfařské soutěži utkat s muži.

Už jako čtrnáctiletá se ovšem objevila ve slavném Zaříkávači koní s Robertem Redfordem a Scarlett Johansson. Také před dvěma lety byla součástí obsazení opěvovaného snímku Pořád jsem to já, za nějž byla loni Julianne Moore oceněna Oscarem.

Reklama

Další články

Načítám