Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Vánoce u moře, ale i Velikonoce se některé celebrity rozhodnou strávit na plážích. Jednou z nich byla letos i herečka Anna Faris, která sbalila rodinku a odletěla na Havaj.

Její manžel Chris Pratt se sice dovolené účastnit nemohl, jelikož v Atlantě právě natáčí druhé pokračování akčního snímku Strážci Galaxie se Zoe Saldanou, ale jinak měla na Maui Anna všechny své nejbližší. Kromě tříletého syna Jacka i staršího bratra Roberta a rodiče Karen a Jacka.

Asi nikdo by nehádal, že tahle postavička jako víno v pruhovaných bikinách patří ženě, která letos oslaví čtyřicet let. Má stejně skvělé míry jako před devíti lety během natáčení komedie Domácí mazlíček, kde si střihla Playmate a oblíbenkyni Hugha Hefnera bydlící v jeho ‚domě hříchu‘ Playboy Mansion.

Faris platí za oblíbenou herečku a zpěvačku s komediálním talentem, který zúročila například v sérii parodií Scary Movie a mnoha dalších komediích jako Moje superbejvalka, Co ty jsi za číslo nebo Diktátor. Zvládá ovšem i vážnější role jako například ve filmech Zkrocená hora či Ztraceno v překladu.

Reklama

Další články

Načítám