Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátoři na Primě mají opravdu krásné vztahy. Docela jsme koukali, jak se na představení nové módní kolekce objímali M (46)irek Šimůnek (46) a Eva Decastelo (45). Co na tohle řekne Evin manžel René, autor seriálu Ohnivý kuře?

"My jsme v pohodě, hrál jsem u něj v seriálu, rýsuje se i další spolupráce, jsme taková rodinka," smál se Mirek. S Evičkou se známe sedmnáct let, to už považuju všechny, koho tak dlouho znám, za rodinu. Stěhovat se k nim samozřejmě nebudu, takového spratka, jako jsem já, bych jim k jejich dětem nepřál," dodal s tím, že nic jiného v tom není.

Na Primě teď měli personální škatulata, místo těhotné Laďky Něrgešové nastupují dvě moderátorky pro každovečerní TopStar. Neměl Mirek strach i o svoji židli? "V naší branži to máte tak, že nikdy nevíte. Několikrát v životě se mi stalo, že nikdo vlastně ani nic pořádně neřekl, a byl konec. Jsem na všechno připravený a nebudu to řešit do doby, než se to stane," mínil Mirek.

Práce má i jinak pořád dost. "Budu spolupracovat na dalším projektu televize Prima, pravděpodobně by měl být pak ještě jeden další. Jsem spokojený," řekl nám Šimůnek a dodal, že více než herectví jej stále živí moderování různých akcí. "Ale paradoxně čím více jsem na obrazovce, tím méně takových nabídek dostávám," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám