Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli to tak chodí i u nich doma, herečka Michaela Doubravová bude mít v manželství s kolegou Romanem Tomešem "havaj". Roman totiž natočil videoklip, z něhož vyplývá, že všechny domácí práce zvládá sám a zástěra je jeho nejlepší kamarádka.

V písničce Muž v domácnosti dává do pucu byt, luxuje, utírá prach na poličce, a dokonce rovná partnerce i laky na nehty podle barev. Pochopitelně i peče a vaří a při krájení cibule si pořádně zapláče. Zkrátka, než dorazí jeho milá domů, všechno musí být špígl nýgl, aby nebyl zbit. K tomu patří i to, že by si nedovolil zvednout záchodové prkýnko a potřebu vykonává vsedě.

Ve skutečnosti to ovšem mají prý doma s domácími pracemi se snoubenkou Míšou rozdělené, ona se kvůli němu, protože je celiak, naučila vařit a péct bezlepkově. A o prázdninách, kdy on bude zkoušet nový muzikál Srdcový král, jeho novomanželka, která má od divadla volno, ponese zřejmě tíži domácích prací celou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám