Hlavní obsah
Článek

S Kateřinou Kristelovou (44) jsme k sobě navzájem upřímní. Takže to, že nechodila zrovna ukázkově oblečená, jí klidně řekneme do očí a i ona to přizná. V posledních letech je to ale o něco lepší, v módních policiích dostane občas i lepší známku než trojku.

Jedním důvodem je to, že si pořídila blog, takže má daleko více příležitostí nakupovat a dost věcí dostává se slevou, anebo dokonce zadarmo. "To je na tom hezké. Vždycky říkám, že blogem se v České republice rozhodně nedá vydělávat, blogerky, které to tvrdí, tak bohapustě lžou. Je to tak na večeři, rozhodně to nepoplatí složenky nebo nájem. Ale je to velmi příjemné, když děláte tu práci poctivě, věnujete se recenzím, tak většinou ty věci dostáváte. Pro ženskou je to super," svěřila.

Kateřina má ovšem docela malý byt, s dcerou bydlí v 2+kk, tak nás zajímalo, kam všechno dává. "Moje malá koupelna připomíná parfumerii. Claudinka si tam pak hraje na obchod, chodí s košíčkem, mám parfémy, které ani nejsou rozbalené. A najednou, od doby, co jsem začala blogovat, mám strašnou spoustu kamarádek, které ode mne hodně rády dostávají dárky," smála se.

Podobně je na tom s oblečením. "Na to jsem vždycky strašně kašlala. S příchodem dítěte se to změnilo, tedy protože mám holčičku. Kdybych měla kluka, myslím, že na to kašlu dál. Ale Claudinka je hadrářka, zdědila geny části mé rodiny, protože moje maminka a sestra oblečení milují. A Claudinka je holčička, která ráno, než jde do školky, tak si na posteli vytvoří panáčka. To znamená, že si připraví boty, punčošky, svetřík, sukni, k tomu kabelku, ve které nechybí lesk a mini Barbie parfém. Všechno má doladěné a pod jejím vlivem, ona mi dělá stylistu, se oblékám. Doporučuje mi, co si mám vzít, nad něčím dá oči v sloup, jindy zase poznamená, že tohle už jsem na sobě měla. Opravdu pečlivě mi to hlídá," prozradila nám tajemství svého oblékání Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám