Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztahy mezi Mariah Carey (54) a jejími staršími sourozenci, sestrou Alison (54) a bratrem Morganem (55), jsou dlouhodobě na bodu mrazu. V polovině 90. let se pohádali a už dvacet let k sobě nedokázali najít cestu zpět. A Mariah se o to zřejmě ani nesnaží. Alison byla totiž problémová a drogově závislá. Dnes je ale i vážně nemocná, a navíc HIV pozitivní. Prostřednictvím britského Daily Mailu proto nyní žádá slavnou sestru o finanční pomoc, sama už prostředky na nákladnou léčbu dávno vyčerpala.

„Mariah, miluji tě a zoufale potřebuji tvou pomoc. Prosím, nezříkej se mě jako do teď,“ vzkazuje matka čtyř dětí, která po nedávném napadení skončila s poraněním mozku a zad a čekají ji operace.

Na stranu Alison, která se v mládí v New Yorku živila dokonce prostitucí, se postavil i bratr Morgan, který nechápe, že Mariah sestře nechce pomoci. Sama má prý ohromné výdělky (hodnota jejího jmění je více než dvanáct miliard korun) a nyní si ještě bude brát extrémně zámožného Jamese Packera, jehož majetek se odhaduje v přepočtu dokonce na více než 512 miliard korun. Bez finanční pomoci na léčebné výdaje totiž Alison hrozí, že zemře.

Morgan proto nemůže Mariah přijít na jméno a nazývá ji zlou čarodějnicí. Zpěvaččin mluvčí ovšem nařčení odmítá a tvrdí, že Carey na léčbu své sestry navzdory rodinným neshodám štědře přispívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám