Hlavní obsah
Článek

Čím dál tím krásnější zpěvačka Markéta Konvičková (29), která má za sebou vydání alba s velkým orchestrem, koncert k 60 České televize Ostrava a natáčení zbrusu nového singlu, který si hodlá nadělit k narozeninám, se pomalu, ale jistě chystá na obhajobu své bakalářské práce a ukončení studia na vysoké škole. A děs ze školy se jí kolega Jaro Smejkal (32) rozhodl rozehnat něčím ještě příšernějším.

"Celé tři roky jsem dřela jako kůň, abych se dostala až do finále, to víte, musela jsem dohnat handicap hotelové školy a zvládnout všechnu látku, tak jako absolventi gymnázia. Jsem připravena na závěrečné zkoušky, ale trochu se bojím, říkám tomu bakalářfobie," svěřila zpěvačka.

Zajímavou metodu zbavení se strachu ze zkoušek na vysoké nabídl Markétě během natáčení televizního rozhovoru její kolega Jaro Smejkal - do výstřihu jí vysypal několik červů a čekal, jak mladá zpěvačka zareaguje.

"První pocity nebyly nic moc, ale pak už jsem si na ně zvykla a skamarádili jsme se,“ dodala ještě trochu překvapená Markéta, která hned po zkouškách na vysoké nastoupí do nahrávacího studia, aby nazpívala dvě písně do nového hudebního filmu, ve kterém má slíbenou i menší roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám