Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Panenská příroda jí ukázala i svou odvrácenou tvář! Jak Super.cz již informoval, Eliška Bučková (34) byla nedávno se svým přítelem Jakubem Vágnerem (42) znovu na dovolené v Amazonii, kde se blíže seznámili na podzim na focení velmi odvážného kalendáře. Ale rozhodně to nebyla taková idylka, jak by se mohlo zdát. Eliška onemocněla, zvracela, měla třesavku, bolely ji klouby a hrozilo, že skončí v místní nemocnici s malárií, nebo dokonce se strašákem všech zikou!

„Být tam s někým jiným, tak už asi nežiju. Jakub mě uklidňoval a skvěle se o mě staral. Na tu strašnou noc ve stanu na lodi uprostřed řeky ale nikdy nezapomenu. Nemocnice odtamtud byla pět hodin cesty, druhý den jsme tam zajeli a naštěstí šlo jen o tamní formu pro Evropany velmi agresivní chřipky. Dostala jsem antibiotika a už druhý den mi bylo lépe,“ prozradila Super.cz Eliška. Nahnáno prý ale měla pěkně, lékaři ji testovali nejen na malárii, která má podobné příznaky jako její nemoc, ale i na ziku.

Se svým rybářem se chystá zbytek roku cestovat převážně po České republice a po Evropě. „Do zimy se do Amazonie ale ještě vrátíme. Zatím jsme si aspoň naplánovali volné léto, a aby to nebylo jen o lenošení, domluvili jsme se, že obnovíme můj vinohrad. Budeme s mou rodinou i tou Kubovou, moc se na to těším,“ dodala zaláskovaná kráska.

Ta s přítelem chystá i první společný projekt: na jezeře Katlov u Kutné Hory se poslední květnový víkend uskuteční Dětská rybářská školička i juniorské mistrovství světa v kapraření.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám