Hlavní obsah
Článek

Aprílové počasí vypeklo hned třikrát moderátorku Gabrielu Kratochvílovou (34). "Zapomněla jsem si doma deštník a takhle teď vypadám," krčila rameny Gábina, která měla své vždy pečlivě vyžehlené a značně poporostlé vlasy dost kudrnaté. Krátkovlasou Českou Miss bychom v ní skoro nepoznali.

"Vlasy už mám skoro tak, jak jsem je chtěla nechat dorůst, jenom ještě čekám na ty horní, které jsou kratší. A pravda je, že moje vlasy jsou kudrnaté, když je doma nevyfénuju s pořádným kartáčem. A teď přírodě chodím trochu naproti a kulmou tomu ještě občas přidám. Poté, co jsem dneska třikrát zmokla, můžu říct, že ráno to bylo trochu upravenější, ale teď je to zase přirozené," smála se.

"Celou dobu jsem říkala, že to nemá se svatbou nic společného a chtěla jsem jen změnu po dlouhé době, když jsem si nechala dorůst vlasy. Ale teď, když se svatba blíží a mám přesnou představu svatebních šatů, musím uznat, že delší sestřih je k tomu mnohem hezčí. Už vymýšlíme, jak ty vlasy zakroutíme a zavážeme, aby k šatům šly," svěřila Gábina, která ale nechce podrobnosti o svatebním modelu prozradit, aby si róbu její nastávající nedokázal ani představit.

Reklama

Další články

Načítám