Hlavní obsah
Článek

Během těhotenství se sice Jessica Simpson (43) pořádně zakulatila, ale jako dvojnásobná maminka se může opět pochlubit sexy křivkami. Na dovolené by mohla konkurovat i těm největším kočkám z pánských magazínů.

Americká zpěvačka, která se pokusila prosadit i na filmovém plátně, vyrazila na dovolenou do Mexika, kde se pánům při pohledu na ni musela zatočit hlava. Jessica se totiž může pochlubit jedním z nejbujnějších hrudníků hudebního šoubyznysu.

Své přednosti nechala vyniknout v bikinách, které toho příliš nezahalily. Přes spodní díl plavek si sice oblékla džínové šortky, ale ty byly také velmi úsporné, takže toho Jessica ukázala více než dost.

Sexy zpěvačka s dokonalou figurou na pláži způsobila rozruch srovnatelný s modelkami fotícími plavkový katalog, ale pánové si na ni museli nechat zajít chuť. Jessica Simpson je od roku 2014 manželkou Erica Johnsona, s nímž ráda demonstruje vzájemnou lásku žhavým líbáním. Zamilovaný pár si ještě před svatbou stačil pořídit dceru Maxwell (3) a syna Aceho (2).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám