Hlavní obsah
Článek

Navenek se snaží působit jako dokonalá rodinka, ale ve skutečnosti to mezi majitelkou obřího pozadí a samolibým rapperem pořádně vře. Manželství Kim Kardashian (43) a Kanyeho Westa (46) prochází další krizí.

Samozvaný mesiáš, který se chce v příštích volbách ucházet o post amerického prezidenta, údajně nemá být otcem dvouleté North. Jeho manželka před ním měla tajit, že se při pořízení potomka obešla bez jeho genetického materiálu.

„V celé rodině je mnoho povyku ohledně toho, že Kanye není biologickým otcem North. Kim si měla nechat v minulosti zmrazit embrya. Její vajíčka byla oplozena spermiemi bývalého přítele, který zůstal anonymní,“ tvrdí zasvěcený zdroj magazínu Star.

Kim si podle něj uvědomila, že jí tikají biologické hodiny, a rozhodla se otěhotnět dříve, než se nevyzpytatelný Kanye rozhodne založit rodinu. Rapper ovšem žije v domnění, že North s Kim zplodil během dovolené v Itálii. Pár spolu má i čtyřměsíčního Sainta, jehož otec také není zcela jistý. Pokud testy DNA prokáží, že se spekulace zakládají na pravdě, rozvod bude nevyhnutelný.

Je Kanye West otcem malé North?
Určitě ano
40,6 %
Ne, Kim to vyřešila bez něj
59,4 %
Celkem hlasovalo 3174 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám