Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Talenty se obvykle předávají z generace na generaci a výjimku příroda neudělala ani v případě dcery herce Petra Čtvrtníčka Aničky, která se do svých dvanácti let objevila už v několika projektech. Tím posledním je očekávaný snímek Radka Bajgara Teorie tygra, který měl ve středu premiéru.

Sešli se na ní všichni hlavní představitelé v čele s Jiřím Bartoškou (77) a Eliškou Balzerovou (74), Tatianou Vilhelmovou a Jakubem Kohákem, Jiřím Havelkou a Pavlou Beretovou atd. Každý měl v hledišti podporu, která nejvíc tleskala právě jemu, Táňa Vilhelmová třeba Vojtu Dyka a v případě Aničky to byl její táta.

„Viděl jsem po nějaké době zase výborný český film. U mě tedy naprostá spokojenost. Samozřejmě jsem byl zvědav i na dceru Aničku, která v něm hraje, a musím říci, že táta byl potěšen. Prostě celý dnešní večer se mi jako divákovi zamlouval. Teď vyrazíme domů, spíchnu rychle něco malého k večeři

a jako první kritik si s dcerou popovídám, ale výtky nebudou žádné,“ pochválil Čtvrtníček nejen dceru, ale Bajgarův počin jako celek.

Reklama

Další články

Načítám