Hlavní obsah
Článek

Propadák, který nepatří na obrazovku, ale na televizní skládku! Tak teď musejí vnímat na Nově ambiciózní nový seriál Drazí sousedé, který se na obrazovkách ani neohřál, a už ho raději stopli. Herci v čele s Milanem Šteindlerem, Janou Krausovou (70) nebo Ivanou Andrlovou tak přišli až o milióny, které si měli dohromady vydělat na honorářích. Hlasujte v anketě na konci článku!

Plánovali natáčet osmdesát dílů, dodělala se ale prý sotva půlka a hercům bylo oznámeno, že příště už nemusejí na plac chodit.

Ani první díl, v němž se objevil i hvězdný Jan Tříska, se nestal jedničkou večera, vidělo ho 931 000 diváků starších patnácti let a skončil na třetím místě. Později mu sledovanost padala, Nova proto proti konkurenčnímu poměrně úspěšnému seriálu Ohnivý kuře nasadila Milionáře, ani ten nijak slavně při premiéře nedopadl.

„Seriál se nestal tak úspěšným, jak si Nova v žebříčcích sledovanosti představovala, proto se rozhodli ukončit natáčení,“ řekl zdroj Aha!. Sama Nova diváky uklidňuje tím, že spolu ještě mohou na jaře „přetrpět“ zbylých dvacet epizod.

Litujete ukončení seriálu Drazí sousedé?
Ano, je to národní tragédie!
14,5 %
Ne, vůbec se mi nelíbil
85,5 %
Celkem hlasovalo 60767 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám