Hlavní obsah
Článek

V úterý v jednu chvíli zažívala euforii při obnovené premiéře divadelní hry, o pár hodin později už měla jen oči pro pláč. Herečka Eva Holubová (65), která naposledy zaujala kostýmem v jiné hře s tak výrazným dekoltem, že málem praskaly čočky fotoaparátů, totiž přišla o mobil v hodnotě kolem třiceti tisíc a tím pádem i o část svého digitálního já. Nemá fotky, videa, kontakty, nic.

Její zoufalství dosáhlo takového vrcholu, že požádala dceru, aby zalarmovala její fanoušky a všichni se pustili do hledání.

„Mamce někdo zřejmě ukradl telefon. Maminka tam má spoustu důležitých a cenných informací, jako jsou fotky, kontakty, poznámky a podobně,“ napsala na oficiální profil herečky její dcera Karolína Zdeňková s tím, že žádá, aby všichni informaci sdíleli a pomohli telefon najít.

Přitom by drahý mobil s obří pamětí a s jablkem v logu stačilo mít řádně zabezpečený, vše by se stahovalo na vzdálené úložiště, a tak by herečka o nic nepřišla. Podobné věci jsou pro ni ale patrně španělská vesnice.

„Pokud jste někdo náhodou dostal telefon z druhé ruky nebo jste ho našli či byste věděli, jak jinak poradit, tak nás prosím kontaktujte. Nálezce či zloděj může dát telefon na bar kavárny Studia Dva na pražském Václavském náměstí. Odměníme se mu, může zůstat i inkognito,“ dodává dcera Holubové.

Napsala ale také, že věří, že telefon nakonec nikdo nešlohl, že spíš někam zapadl.

Mobily značky, kterou Holubová měla, jsou tak zabezpečené, že by se je nikomu nevyplatilo ukrást. Na dálku jdou nenávratně zablokovat, ale také lze dohledat jejich aktuální či poslední polohu s přesností na metry. Tak snad někdo umělkyni pomůže s rozvinutím elektronické gramotnosti a příště bude poučenější!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám