Hlavní obsah
Článek

Každý rok touto dobou vyráží Lucie „Lucca“ Dvořáková (45) a její manžel Michal Dvořák (58) se syny na dovolenou do teplých krajin. Letos měli Dvořákovi trošku jiné plány než cestu do exotiky, zima jim ale rozhodně nebyla. Známá dýdžejka a zakládající člen kapely Lucie tráví úžasného čtvrt roku na západním pobřeží Spojených států.

„Téměř tři měsíce jsme v Los Angeles,” nechal se slyšet Michal Dvořák. Z fotek, které jsme dostali do redakce, je vidět, že si rodinka užívala v zábavním parku Universal, proletěla se v helikoptéře nad Grand Canyonem a pochopitelně proběhla návštěva tradičních losangeleských pamětihodností včetně focení u kultovního nápisu Hollywood. Nebylo to ale pouze o zábavě. „Kromě rodinné dovolené tu pracuji na kontaktech pro nově vznikající festival filmové fudby a multimédií v Poděbradech,” nechal se slyšet Michal Dvořák.

Dvořákovi se za velkou louží setkávají s celou řadou dalších Čechů. „S Taťánou Kuchařovou jsme se setkali na české ambasádě v Los Angeles a s Radkem Štěpánkem jsme se zase potkali na tenisovém turnaji v Indian Wells. Naši synové byli nadšení, když se s ním fotili,” popisuje zážitek Lucca. Těšíme se, že nás Lucie a Michal potěší ještě dalšími zážitky.

Reklama

Další články

Načítám