Hlavní obsah
Článek

Ještě to není ani rok, co se půvabná herečka Veronika Kubařová vdávala, a už opět oblékla svatební šaty. Nečekala ji druhá veselka, ale stala se jednou z tváří kolekce svatebních účesů.

„Docela mě ta nabídka překvapila, myslela jsem si, že nejsem zrovna typ na focení vlasových kreací. S Honzou Kořínkem fotily už i mé kolegyně, a tak jsem si řekla, proč ne, je to nová zkušenost,“ popisuje své rozhodování Veronika Kubařová.

A proč právě Veronika? „Je takový jemný typ, je taková - pro mě - éterická. Má přírodní vlasy, kvalitní, zdravé. Nemuseli jsme je nijak zvlášť připravovat, jen oživit střih a dopřát jim trochu regenerace,“ říká kadeřník.

Veronika si focení užila, ale několik věcí ji přece jen překvapilo. „Fotilo se celý den, to pro mě bylo docela náročné. Myslela jsem, že to bude šup šup, ale lokace, líčení, make-up, šaty, bylo toho hodně,“ vysvětluje herečka, která si odnesla i ponaučení.

„Už vím, jak je práce modelky náročná. Například jsem netušila, že když chcete jíst jablko, musíte si ho nejdříve nakrájet a polykat po malých kouscích. Já se v pauze s chutí zakousla a vizážistka málem vyskočila z okna,“ usmívá se Veronika.

Ona sama na svůj velký den D vzpomíná ráda. „Byl to krásný den, přesně podle mých představ. Teď v létě to bude rok. Je hrozné, jak rychle to letí. Měli jsme krásnou svatbu. S rodinou a přáteli. Byl to mejdan, tak jak jsme chtěli a přáli si,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám