Hlavní obsah
Článek

Role maličká, ale o to pikantnější, taková čekala na jednu poměrně slavnou americkou herečku a modelku známou především díky seriálům Ostrov smrti a Point Pleasant, ze snímku Hotel Noir nebo také z komedií Ženy v nesnázích či Péčko pro začátečníky. Pokud stále tápete, vězte, že striptérku si v nové komedii Get a Job střihla už šestatřicetiletá Cameron Richardson.

V režijní novince Dylana Kidda se Cameron v nočním baru vine kolem představitele hlavní role - čerstvého absolventa vysoké školy, jehož hraje Miles Teller. Ten se s přáteli ze školy snaží uchytit na nekompromisním pracovním trhu.

Plavovlasá herečka, které na škole přezdívali kost, což ovšem byla spíš než lichotka narážka na její velice hubenou postavu, začínala jako modelka a nevedla si vůbec špatně. Pracovala pro módní značky jako American Eagle Outfitters, GAP, Chic Jeans nebo Roxy.

Jako herečka debutovala v seriálu Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family. Vidět jste ji mohli i v řadě epizodních rolí. Například v seriálu Dr. House jako sedmadvacetiletá ztvárnila patnáctiletou modelku...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám