Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kytarista Ronnie Wood je už v seniorském věku, ale jako člen kapely Rolling Stones předvádí na jevišti výkon srovnatelný i s o dvě generace mladšími hudebníky. Tento šedesátník na konec kariéry rozhodně nepomýšlí.

Ronnie Wood se stal součástí jedné z nejvlivnějších kapel celé hudební historie až v roce 1974, kdy už byl Mick Jagger hvězdou první velikosti. Energický kytarista je však po čtyřech desetiletích plnohodnotným členem skupiny Rolling Stones, stejně jako její frontman.

Chvíle odpočinku jsou pro Wooda velmi vzácné, ale potřeboval nasbírat síly na premiérový koncert Rolling Stones na Kubě, jemuž minulý týden přihlíželo přes půl miliónů diváků. Slavný kytarista vyrazil relaxovat do Miami, kde jej fotografové zvěčnili na balkóně v plavkách se vzorem jaguáří srsti. Polonahý rockový veterán se před nimi neskrýval a ještě jim přátelsky zamával.

Ronnie bude mít brzy obrovský důvod k radosti, protože jeho o 29 let mladší manželka Sally Humphreys porodí dvojčátka. Pár už prozradil, že očekává dvě holčičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám