Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco pár Roman Tomeš a Michaela Doubravová si společně v novém muzikálu Srdcový král nezahrají, čerstvý majitel druhé Thálie Jan Kříž, který dostal hlavní roli, na pódiu manželku mít bude. Marie Křížová muzikál v Kalichu rozhodně ozdobí. Je to fakt sexy žena.

To ukázala už při představení obsazení muzikálu v muzeu voskových figurín, kde se z jejího dekoltu málem roztekl i voskový Elvis Presley. Honza s Maruškou se brali loni, dohromady se dali na reality show Robin Hood aneb Cesta ke slávě, kde Honza Marii utěšoval po jejím vypadnutí. A láska jim vydržela dodnes. A oba vypadají čím dál lépe. Z macaté holky z Moravy je kočka, z "knedlíka" pěkný, štíhlý, svalnatý chlap.

Kromě nich si v muzikálu zahraje po dlouhé době Petr Vondráček (48), ke stálým účinkujícím Kalichu se připojí i zpěvačka Genny Ciatti, kterou známe z Dětí ráje, za které ostatně Jan Kříž získal poslední Thálii, nebo zpěvák ze SupeStar Filip Jankovič, který ale zpívat nebude, je pouze v taneční company.

„Srdcový král je třetím zahraničním muzikálem, který v Divadle Kalich vyprodukujeme. První světový muzikálový titul jsme po řadě původních českých muzikálů uvedli v roce 2012. Jde o legendární Pomádu. O dva roky později jsme nastudovali neméně slavnou Horečku sobotní noci. Oba dva tituly se, věřím, povedly, ostatně hrajeme je dodnes," řekl producent a majitel Divadla Kalich Michal Kocourek.

Režie a scénografie se ujal Šimon Caban, český překlad, včetně legendárních Elvisových písní, jichž zazní čtyřiadvacet, má na svědomí Adam Novák, choreografkou představení, které je opět hodně taneční, je Petra Parvoničová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám