Hlavní obsah
Článek

Divadlo Kalich chystá na září nový muzikál Srdcový král s písničkami Elvise Presleyho. Poprvé se ale spolu na jevišti neobjeví spolu se snoubencem a budoucím manželem Romanem Tomešem jeho partnerka Michaela Doubravová. Neprošla konkurzem, prý kvůli typu. S Romanem se přitom v tomto divadle poznali a nebylo představení, v němž by spolu nehráli pár.

"S Románkem se setkáváme v práci pravidelně, takže si myslím, že to bude akorát ku prospěchu a doma naštěstí budeme stále spolu. Všechno zlé je pro něco dobré a já si konečně po sedmi letech udělám volné léto. Ale je pravda, že jsem dost velký workoholik a klidně bych pracovala non-stop už jen kvůli skvělé partě a atmosféře při zkoušení. Ale je to pro mě nový motor se někam posunout a dělat projekty třeba i někde jinde a rozšířit si obzory," řekla Super.cz Míša, která má po úspěšné premiéře operety Mamzelle Nitouche v libereckém divadle.

Kvůli tomu, že Roman bude zkoušet, si ale může nechat jen zdát o svatební cestě. "Svatba bude ještě před létem a v létě budu pořádná manželka v domácnosti. Roman bude mít navařeno a napečeno a budu jim to nosit i do divadla," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám