Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár lety by málokdo uvěřil tomu, že věčná bojovnice s jo-jo efektem bude mít křivky srovnatelné s modelkami z andělské stáje Victoria´s Secret. Britney Spears (42) je v životní formě, ale paradoxně její sexy tělíčko nehýčká žádný muž.

Zpěvačka, která byla během své kariéry už několikrát odepsaná, se dokázala vypracovat mezi největší popové ikony. Období plné skandálů už má Britney naštěstí za sebou a jako dvojnásobná maminka je opět na vrcholu kariéry.

Dříve oplácaná hudební hvězda se po pravidelné dřině v posilovně může pochlubit pevnou postavou, po níž vždy toužila. Zpěvačka své tělíčko předvedla na dovolené na Havaji, kde neměla o zvědavé pánské pohledy nouzi, přestože jí společnost dělali synové Sean (10) a Jayden (9).

Nápadité tyrkysové bikiny, které se dají pořídit za tisíc korun, Britney tak dokonale padly, že by v nich mohla pózovat v katalogu. Fanoušci ji sice nedávno obvinili z grafického upravováni fotek, ale nejnovější snímky jsou jasným důkazem toho, že Spears dosáhla tělesné dokonalosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám