Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a hvězda muzikálu Děti ráje Genny Ciatti prošla výraznou proměnou. Nechala si ostříhat vlasy, které měla až do pasu a roky na ně nesměl nikdo sáhnout. Hlavní změnou je ostříhaná ofina, kterou v životě neměla. S novou image vypadá jako Kleopatra.

"Měla jsem patnáct let stejné vlasy, potřebovala jsem změnu. Jako blondýna bych vypadala hodně blbě, jediná varianta bylo vlasy výrazně zkrátit," řekla Super.cz Genny.

Zatímco většina žen využívá všemožné zákroky, aby vypadaly mladší, Genny šla opačným směrem. "Chtěla jsem vypadat starší. Působit tak. Netuším, jestli se mi to povedlo. Tak polovina známých říká, že naopak vypadám mladší," usmívá se herečka a zpěvačka.

Genny se o nových vlasech radila i s producentem Dětí ráje Sagvanem Tofim. Potřebovala jeho schválení. Ve smlouvě má, že se její vizáž nesmí měnit. "Byl úplně v pohodě. Copánky z toho udělat jdou a novou paruku mi kupovat nemusí, to jediné ho zajímalo," dodala se smíchem Genny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám