Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před deseti měsíci přivedla Marika Šoposká na svět syna, nyní se herečka pomalu vrací do práce. My jsme tuto sympatickou krásku potkali na kostýmní zkoušce klasické italské komedie Poprask na laguně, kde se zhostila role Checcy.

Už 14. dubna bude mít zmíněné představení premiéru v divadle Studio DVA. Ptali jsme se herečky, kdo se tedy v době jejího působení na jevišti bude starat o syna Benedikta. Bude na ni snad čekat v divadelní šatně?

„V šatně jsem dítě měla jen jednou a bylo to naprosto katastrofální. Už bych to nikdy neopakovala. Musela jsem zaskočit za kolegyni v jednom představení a nešlo to vyřešit jinak, než nechat Bena v šatně. Tomu se to ale nelíbilo a já jsem jeho křik slyšela až na jevišti. Tohle už opakovat nechci,” říká Marika, kterou si možná pamatujete z pohádky Micimutr, kde si zahrála princeznu Karolínu.

O hereččina potomka se prý po dobu její nepřítomnosti bude doma starat jeho tatínek Petr Čechák. „I teď je Ben naštěstí s tatínkem, který má volno. Snažíme se střídat v péčí o syna podle toho, jak máme práci,” říká Marika Šoposká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám