Hlavní obsah
Článek

Loni na podzim bylo manželství Halle Berry (57) a Oliviera Martineze oficiálně rozvedeno, ale bývalí partneři teď společně vyrazili na dovolenou do Mexika, kde možná zapomenou na dřívější křivdy.

Čokoládová kráska už má za sebou tři zkrachovalá manželství, ale poslední rozvod nejspíš nebyl až tak nutný. Halle a Olivier totiž na pláži působili jako harmonická rodinka. Nezapomínejme ovšem, že jde o herce, kteří mohou mít snahu vytvořit před dvouletým Maceem iluzi milujících se rodičů.

Halle se nezadržitelně blíží k padesátce, ale v Mexiku se mohla v plavkách vystavovat stejně jako v bondovce Dnes neumírej, která měla premiéru už před neuvěřitelnými 14 lety. Od těch časů křivky oscarové herečky příliš nepovolily, přestože se stala dvojnásobnou maminkou.

Rozvedený pár se na dovolené věnoval nejen Maceovi, ale také osmileté Nahle, již si Berry pořídila s Gabrielem Aubrym. Herečka s bývalým přítelem o potomka válčila, což ale v případě Martineze nehrozí. Na pláži totiž vypadali jako sehraná dvojice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám