Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První novodobá československá miss a modelka Ivana Christová (53) je považována za jednu z našich nejkrásnějších královen krásy. I několik let po svém památném vítězství v roce 1989 totiž patřila k opravdovým kráskám.

Dnes je z Ivany Christové úspěšná podnikatelka a pohledná dáma, která ve svém studiu organizuje školení a radí ženám, jak se správně starat o pleť. Po letech strávených v zahraničí žije v útulném bratislavském bytě, jenž se nachází v romantické části města přímo pod Bratislavským hradem. Krásným bytem se usměvavá dáma neváhala pochlubit.

„Mám doma velký otevřený prostor, který je vytvořen spojením kuchyně, jídelny a obýváku. Všechno zařízení v mém bytě má logiku. Radila jsem se výlučně se svým a dceřiným instinktem. S architektem jsme se radili pouze při zařizování mé kanceláře v centru Bratislavy,“ prozradila Christová, která si potrpí na přírodní materiály, zejména dřevo.

„U mě doma i v kanceláři mám parkety, stylový nábytek a spoustu váziček, květinek, sošek, obrázků a dalších drobností, které dotvářejí celkovou atmosféru. Asi nejvíce krásných zbytečností mám kolem krbu, kde ráda odpočívám a doplňuji energii,“ říká s tím, že dává přednost romantickému útulnému domovu před strohou modernou.

A na jakých místech ve svém bytě nejraději odpočívá? „Mojí oázou je ložnice s balkónem a zimní zahradou. Tam nesmí nikdo vstoupit. Málo spím, ale ráda trávím čas ve své nádherné velké posteli. V ložnici i pracuji, i když vím, že to úplně ideální není. Když je hezké počasí, pracuji na balkóně. Je maličký, ale velmi útulný.“

Christová je také velkou sběratelkou různých andělíčků, zbožňuje květiny a aktivně se věnuje charitě. Pořádá například tábory pro onkologicky nemocné děti. Kromě dcery Daniely jí doma dělá společnost i roztomilá čivava jménem Arien.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám