Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pondělní premiéře svého nového filmu, komedie The Boss, herečka Melissa McCarthy (45) zářila. Nejen proto, že ztvárnila hlavní roli, a tak se k ní logicky obracelo nejvíc pozornosti, ale hlavně dobrou náladou, úsměvy a vstřícností vůči fanouškům, kteří se v Los Angeles sešli.

McCarthy si čeští diváci mohou nejlépe vybavit ze seriálu Gilmorova děvčata, kde ztvárnila šéfkuchařku Sookie St. James, a tak více než jejího opravdového manžela znají toho seriálového, zelináře Jacksona. Ten skutečný je od fochu - Ben Falcone je herec, komik a filmař. Režíroval právě film The Boss, s manželkou jej také spoluprodukovali a jsou i spoluautory scénáře.

S McCarthy se vzali v roce 2005 a mají spolu dvě dcery, téměř devítiletou Vivien a šestiletou Georgette. Hereččino první těhotenství přišlo v době natáčení poslední série ‚Gilmorek‘, a tak jej tvůrci zakomponovali do scénáře. Ze seriálové Sookie se díky tomu stala trojnásobná máma.

Reklama

Další články

Načítám