Hlavní obsah
Článek

Hudební hvězdička Kehlani v pouhých dvaceti letech málem jednou provždy ukončila svou kariéru. Pomluvy týkající se jejího soukromého života ji tak zdrtily, že si sáhla na život.

Zákulisní intriky v americkém šoubyznysu si málem vyžádaly oběť. Kehlani totiž neunesla pomluvy, které se na ni snesly poté, co rapper s pseudonymem Partynextdoor na sociální síti tvrdil, že se zpěvačkou prožil noc. Kehlani přitom tvoří pár s basketbalistou Kyriem Irvingem. Pochybný důkaz o údajné nevěře v podobě fotky dvou rukou z rapperova profilu okamžitě zmizel, ale zpěvačka přesto čelila nařčení z nevěry.

„Chtěla jsem opustit tento svět. Nikdy bych nevěřila, že se do takové situace dostanu. Nevěřte všemu, co čtete. Nikdo nikoho nepodvedl a nejsem ta špatná. Už jsem nechtěla prožívat další zítřky, ale Bůh mě zachránil. Jsem mu moc vděčná za to, že teď nejsem v nebi,“ napsala Kehlani na sociální síti dojemný vzkaz a svůj profil následně zrušila.

Zpěvačka detaily o svém zdravotním stavu nezveřejnila, ale přidala fotku z nemocnice, na níž je napojena na kapačku. Vše tak nasvědčuje tomu, že se kromě virtuální sebevraždy pokusila i o tu skutečnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám