Hlavní obsah
Článek

S Jakubem Prachařem (40) jsme se potkali v restauraci s asijskými specialitami, která patří jeho kamarádovi. A chodí tam o to radši, že tam nikdy nemusí platit. "On má těch restaurací víc, a neplatíme nikde. Už je mi to trapné, tak bych se mu rád nějak revanšoval," vysvětloval, že není z umělců, kteří čekají, že všude dostanou všechno zadarmo.

Jakub do Asie rád jezdí, naposledy s manželkou Agátou Prachařovou (38), jejím synem Kryšpínem a partou kamarádů strávili tři týdny v Thajsku. Místní kuchyni má rád a po svém se ji snaží i doma vařit. "Dělám takzvanou českou čínu," smál se s tím, že v ní samozřejmě nechybí buráky a solamyl, stejně jako v mnoha domácnostech.

Doma prý vaří víc než manželka. "Odpočívám u toho. Takže vařím hlavně já," přiznal Kuba, který se prý naučil vařit sám už jako dítě. "Rodiče mě nechávali samotného doma už od útlého věku, takže jediná varianta toho, abych se najedl, bylo to, že si musím uvařit," tvrdil, že jej rodiče Dana Batulková a David Prachař nechávali doma o hladu.

Teď v kuchařském umění ještě pokročil díky seriálu Ohnivý kuře, v němž hrají spolu s Janem Dolanským hlavní role. "Naučil jsem se hlavně vykostit kuře, i když mně to trvá skoro šest hodin. Nicméně je to velmi uklidňující," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám